Byron Bay

nu har vi tagit oss fran sydney till byron bay. och jannie, vi forstar vad du menar med att rehab har var en smula dalig planering.

sista dagen i sydney var underbar. vadret visade sig fran sin basta sida & vi spenderade dagen i Botaniska Tradgarden med picnic, somn & prat. Vi avgav djupa suckar, och konstaterade att detta var livet .. pa en pinne. Vi skulle forsoka komma pa ett ord som beskrev var sinnesstamning: Belatna !

Nar vi kom till Byron Bay igar morse kande vi oss en smula uppgivna: det var fullt, overallt. inte jatteklyftigt av oss att inte forhandsboka nagot boende, men da anammar vi resans motto: Learn By Mistake ! Efter lite letande fick vi dock plats en natt pa YHA, men det var bara for en natt. glada att vi lost natten parkerade vi oss pa stranden, och badade. har snackar vi inte lite njutningsfulla guppanden i vagratt stallning, utan mer torktumlarstilen under vattnet. men satan i gatan vad roligt det var, aven ifall man blev nagot morbultad. pa kvallen var vi dock sa trotta efter bussresan att vi holl oss pa vart hostel & at BBQ. nar vi sedan ville ha oss lite glass till efterratt kom ett ovader utan dess like, sa vi fick ga till sangs med glasstarmen sugandes. (vi har en tarm for allting. yatzy, karlek, vin, glass - som sagt: ALLT)

nar vi vaknade imorse kastades vara bikinis pa vara bleka kroppar & ryggsackarna pa ryggen for byte av hostel. johanna var peppad till max for surfing da vi har gratis tillgang pa brador fran vart hostel, medan vi andra fegade lite med bodyboards. lagom vagat for oss andra :) men efter en dag pa stranden kan vi nog konstatera att vi har roligare i vattnet med bara vara kroppar att halla reda pa. det ar en kamp bara det !

ikvall bryter vi var rehab och satsar fullt ut. vi bor grannar med Cheeky's (ni som varit i Byron Bay vet) och det ar nog dar vi lar husera ikvall. nu ska vi till vart hostel, laga middag till asa & johanna och undersoka vilka vara nya danska rumskamrater ar. vi har konstaterat att de har fina klader, frascht smink & dricker vin, sa det kan inte vara sa illa !

(bilder kommer)


Kommentarer
Postat av: Lars Öberg

Halloj.



Skönt att ni är belåtna och att livet leker.

Verkar som att ni uppskattar badlivet och det skall ni göra för det är kul.

Hemma är det kallt som sören och det kom som en käftsmäll efter en varmare period med grillning och idel solsken.

Har svårt att tänka i banorna klimatförändring då aprilvädret är sig likt sedan vår uppväxt.

Annars inget nytt hemifrån . Puss & Kram Ewa o Maxi Lars







2009-04-19 @ 12:27:56
Postat av: Madde B

Hej vannen och tack for inlagget, hoppas att ni har det bra ocksa:)Har du nagra tips infor Sydney btw? Kraam!

2009-04-20 @ 11:06:51
URL: http://martinochmaddepaaventyr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0