parkvandring, uteblivet ikea-besok & factory outlet

imorse nar klockan ringde var vara ambitioner hoga. forst promenad genom botaniska tradgarden, sedan ikeabesok och kottbullelunch och darefter ett besok pa DFO (markesoutlet)

efter att ha tankt efter lite bestamde vi oss for en narmre parkvandring, en vacker park med varldens storsta subtropiska nagonting. fint var det iallafall :) vi gick vidare mot tagstationen och valdigt hjalpsamt skrev hon ut en reseplan for oss och biljetter, fran brisbane city, till ikea & sedan DFO. kanoooooooners tankte vi... innan vi insag att det skulle ta oss tva timmar att ta oss fran ikea till DFO och vice versa. saaa kottbullesugna var vi inte, sa vi bestamde oss for att satsa allt pa outleten. vi hoppade pa taget och satt och tittade ut pa omgivningarna. men efter en halvtimme borjade vi ana orad nar det skulle ta en kvart till stationen. mycket riktigt hade vi hoppat pa ratt tag. men at totalt fel hall. det var bara att hoppa av och vanda om. men inga buttra miner har inte. istallet sjong vi 'always look at the bright side of life' och tankte att vi iallafall inte hoppade pa fel tag! och tankt vad mycket mer vi sett av brisbane. till slut kom vi fram till outleten och sa fort hanna satt foten innanfor dorrarna sprang hon fram och jublade 'woooowooowooow". billabong, ripcurl & roxy lag sida vid sida och ropade pa oss. haaarligt ! dock ar vi inne i en shoppingsvacka sa det enda som koptes var en svart kjol till hanna & tva baslinnen till anna och ett par nya flipflop. det var mer an valbehovligt, eftersom de forra rasar samman vilken sekund som helst. vilket anna absolut inte ville inse, men var sa illa tvungen till, efter mycket patryckningar. det blev ett tarfyllt farval till de gamla & vi hade begravning.

nu ar vi trotta och har precis atit middag med vara roomates, en fransk och en irlandsk. den franskes mun gar i ett i ett i ett, men han ar en rolig prick som faktiskt har backpackat i sverige. i sverige av alla stallen ! sa nu ar det vart nya projekt. backpacka i sverige, fast med bil. vilka ar pa ?

imorgon lamnar vi brisbane, och aker till mooloolaba. vi hade nog kunnat stanna har i ett par dagar till, det finns sa mycket mer vi vill gora, men tiden star inte stilla ... :/

och en liten utskallning: vi vill ha kommentarer ! vi vet att det inte ar jatteroligt att lasa var blogg utan bilder, men det ar heeelt omojligt att hitta en dator dar man kan lagga in bilder.

ta hand om er & njut av varen :) love !

Kommentarer
Postat av: Lina

här kommer ett inlägg!

jag är en aning besviken över de icke existerande bilderna... men jag förlåter!

va mycket roliga saker ni hittar på :)

ha det fortsatt bra! Kramar /Lina

2009-04-27 @ 21:06:53
Postat av: Lars Öberg

Hej tjejer.

Kul att ni har haft det bra i Brisbane.

Har ni blivit mätta i shoppingtarmen eller?

Kul att ni funderade på IKEA och deras köttbullar.

Nu blev det ju inte så men ni får väl stå ut med den australiska maten ett tag till.

Såg en filmsekvens på Youtube från Mooloolaba beach.

Såg helt OK ut men filmaren hade ju inte direkt gått i Ingemar Bergmans skola om man säger så...

Från Mooloolaba är det inte långt till Fraser Island som jag misstänker att ni kommer att besöka.

Om jag inte missminner mig så var det på båten dit som Elin träffade Sebbe (från Ingrid Segerstedt gymnasiet). Här hemma inget speciellt förutom att sommaren tuggar sig sakta in i allas vår tillvaro.

Shortsen har kommit fram och har krympt sedan förra säsongen.

Många kramar från Maxi Lars =:o)

2009-04-28 @ 08:59:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0