surfers paradise

igar anlande vi till surfers paradise & mottes dar upp av johannas kompis, linn. tanken var att vi skulle bo i deras hus, som de bodde i, for 20 dollar natten. nar vi kommer dit ser det fint ut, gratis internet och tvatt. teve, video, badkar, tidningar och ett frascht kok. allt var perfekt. tills vi blir placerade pa en trave med badmadrasser. i garaget. i garaget !
inte gjorde det saken battre att dorren aldrig var last & folk gick in och ut som i en affar, och att de aven haft problem med stolder.
better run.
sagt & gjort sa hade vi flyttat in pa hostellet rakt over gatan, som ar superfrascht & vi betalar med gladje 7 dollar mer per natt.

efter att ha sovit fruktansvart illa sista kvallen i byron bay, och med en bussresa i kroppen langtade vi bara efter sangen. men vi peppade om, och lyckades fa en riktigt bra utekvall, med en massa dans, som avslutades i en park, atandes Magnum Ego. Perfekt! Annu mer perfekt var det att vakna upp imorse med maendet pa topp och en klarbla himmel. Sa dagen har spenderats pa stranden, njutandes av varenda solstrale. Men nu ar vi riktigt trotta, och nu vantar Asa & Johanna pa oss med middag & en filmkvall.

PUSS & KRAM OCH EN MASSA KARLEK !


Kommentarer
Postat av: ewe

är så avundsjuk:) ha det bra tjejer!

när kommer ni hem förresten?

2009-04-24 @ 19:59:35
Postat av: linnéa

mina solstrålar , tänker på er här hemma även om jag inte hört av mig på länge . lever för närvarande i en lägenhet utan internet så har inte kunnat få min kontinuerliga uppdatering om er resa . men det är på gång :) skönt att höra att ni fortfarande lever och har det bra ! miss you , (L)

2009-04-24 @ 23:00:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0