Sydney

Efter en laaang och skumpig resa landade vi imorse i Sydney.
Nar vi kom mottes vi av 'kyla' (far man lov att kalla 20 grader for kallt?f) och motte upp Annas kompis Asa & hennes van Johanna pa Great Aussie Backpackers, dar vi i en vecka framover ska dela rum.
Men vi maste erkanna... VI SAKNAR THAILAND ! Allt som har med Thailand att gora .. Sa pass mycket att vi nyss gick och at middag pa en thairestaurang har bredvid. Pad Thai & Fried Rice :) Det var minst tre ganger sa dyrt, men sa var ocksa portionerna tre ganger storre, sa vi ska inte klaga !

Just nu kanner vi oss lite nedstamda, for skillnaderna fran Thailand ar enorma, och det liknar ... Sverige sa mycket.. Det ar kallare, mycket dyrare och valdigt stort . Men vi vet om att vi ar personer som tar tid pa sig att kanna sig in och trivas, sa vi tror att Australien har stor potential att bli en andra favorit :) Thailand ligger oss just nu lite for varmt om hjartat ...

Kommentarer
Postat av: Lars Öberg

Lugn bara Lugn.

Det kommer mera...

Kolla bara med syrran Elin.

Jag har förvisso bara jobbat när jag varit i Australien men som sagt där finns att göra.

Det gäller bara att skapa lite kontakter och få tips på plats.

Har varit i det underbara Malmö idag och njutit av det vackra vårvädret. Skall äta upp rester av Thaimat som vi hittat i frysen - bara för att få lite känsla av hur ni haft det. Många hälsningar från Coop Ewa och Maxi Lars.

p.s. Krokodil och orm smakar som kyckling - om ni nu skulle vilja testa. Känguru kan vara segt.

2009-04-08 @ 18:11:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0