uppatochframat !

idag ar det definitivt muntrare miner :) vaknade till ett soligt brisbane, och anlande till grannhostellet som ar betydligt fraschare & mysigare. we like ! efter rumbyte gav vi oss ut pa stan & kollade affarer. men nja, det ar ingen kanonshopping som erbjuds. var har alla surfbutiker gomt sig?
vid lunchtid slog vi oss till ro i en park, med takeaway & skulle avnjuta en mysig tid. icke! det forsta som hander ar att hanna blir sonderbiten av aggressiva myror och far riktigt, riktigt ont. vi byter plats & blir kontaktade av nagon prast som ville fralsa oss. det gick val sadar men vi fick iallafall med oss en dvd om hur varlden kom till. spannande :) och inte var det nog med besokare har! en stor fagel bestamde sig for att trakassera oss, innan vi gav upp och gav oss ut pa stan igen. men det gjorde inte sa mycket, idag ar det inte mycket som kan forstora vart humor !
nu ska vi snart mota upp tre skelleftebor (suuurprise!) for middag. en varning till hannas nara och kara. goteborskan ar snart ett minne blott & hanna skralar snart ikapp med norrlandskoren.

soledad !

Kommentarer
Postat av: Lars Öberg

Halloj.



Hoppas att Brisbane är OK.

Var där själv vid två tillfällen 1999.

Kommer inte så väl ihåg så mycket av själva staden förutom att det fanns goda badmöjligheter och sanslöst goda skaldjursrätter.

Tur att Renate uppdaterar er angående vårt kungahus.

En detalj som jag själv inte tänkt på!

Kanske mer beroende på min brist på engagemang.

Har haft en varm helg med grillning och golf (mamma var värst med teorilektion på lördagen och spel på korthålsbana på söndagen).

Tur att helgen snart är över så att man kan ägna sig åt hårt arbete igen...

Skämt åsido en helg borde innehålla minst (!!!) fyra dagar.



Många kramar från Maxi Lars och Ewa



2009-04-26 @ 19:48:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0