inget för mig ? !




thaimat.
eeh. tack. men nej tack. vänligt men bestämt ; )
kokosmjölks grytor. tack men nej tack. curry. usch och fy. fried rice med ägg. tvi ! banana pancakes. banan och jag ? vi är inte bästisar. jordnötssås. njaaee. stark mat. gott men inte något för mina klena smaklökar.ett ord på thailändska kan jag. mai pet. lär bli en användbar fras.

hur ska nu detta gå ? jag vill ju förvalta mina 55 liter på ett bra sätt, och jag tror inte att proppa ryggsäcken full med blodpudding räknas in bland de bästa. eller ?

/ hanna

detdär med visum till australien, det är ingen lätt match




detta är inte sant,
snart blir jag galen på riktigt! irritationen över det engelska språket är hög idag och snart ligger jag förmodligen gråtandes på golvet om jag inte tar mig själv i kragen och gör ännu ett försök. jag sitter och fixar med visum till australien, allt går precis som det ska (trodde jag!) och då jag klickar på den lilla next-knappen tar det stopp, stopp stopp STOPP. lösenord och användarnamn? vaddå, det har inte jag? allt jag fyllt i försvinner ut i cyberspace, och är borta föralltid. det är sånahär gånger jag önskar att internet inte existerade och att jag hade en blankett att fylla i framför mig, den kan iallafall inte bara försvinna på tre röda sekunder. tredje gången gillt brukar man ju säga, så - nu kör vi, IGEN! ;-)

/ anna

baktung ?



lägst odds på svenskaspel just nu borde vara på att ;

1) jag kommer ramla baklänges med ryggan där bak (den är större än vad jag är !!!)
2) ge upp och hitta en lämplig strand & ett fint hotell och trycka in ryggsäcken där
och glömma att det är backpacker jag ska vara.


JAG ? BACKPACKER ? !
finn fem(miljarder) fel i den meningen : )

/ hanna


RSS 2.0