en dags katastrofer som slutade gott !

fruktansvart dalig somn natten mellan sondagoch mandag. och nej, det var inte for varmt, utan ruggugglekallt, aircondition pa max gjorde att vi blev till isbitar. ovantat for att vara bangkok !
bussen som skulle ta oss till kho chang, sades ta 4-5 timmar. njaa, snarare 7. och den var inte heller alltfor skojfrisk. men nar vi val kommit fram kandes det saaa bra. tills vi satte oss i taxin. det var en mindre upphetsande upplevelse, med kurvor som inte ens gar att forestalla sig och en chauffor som tutade och bad i varenda kurva. sen kom vi till lonely beach. trotta, svettiga och hungriga upptacker vi att det ar en overvintrad hippiehala med skyhoga rastafarithais. och vi borjade spana runt pa boenden, och efter tips fran kristin tog vi oss till ice bungalows. inte rolig syn dar och hanna blev helt panikslagen av trasiga betongvaggar. trasigt tak, skabbdusch med kallvatten och odlor springande pa vaggarna. vi gick darifran illa kvickt. och gick och gick. fran bungalow till bungalow, den ena varre an den andra, och nar vi inte visste langre om vi skulle skratta eller grata stotte vi pa emma & kalle som ungefar hade samma installning som vi. harifran. fort. sa vi delade en taxi till en storre ort dar vi skulle forsoka fa tag pa ett boende till rimliga priser. och har fortsatte jakten, och vi krasna flashbackers ratade stalle efter stalle (kalle var mest fin i kanten, bor tillaggas!)
efter flera timmars letande var orken noll, blodsockret annu lagre och viljan lagst. da. som en blixt fran klar himmel "ramlade" vi over ett icke-existerande hotellrum och vips var vi inte langre bostadslosa. efter en snabb dusch i kallvatten (varmvatten ar fa forunnat!) gick vi fyra tappra flashbackers for en god maltid pa stranden, som avslutades med fejkfullmoonparty pa stranden med buckets, innan vi gick hem till vart rum.

efter en sisadar natt till vaknade vi av all trafik utanfor vart rum, sa inatt ar det oronproppar som galler. helst tio stycken. i ett ora. idag har vi aven haft vara forsta strandtimmar som regnade bort.

men vi. vi ar inte bittra. inte alls. for vi har ju tak over huvudet. och kylskap. och flakt. och aircondition. och en balkong. med tva stolar. och en pool. nu ar det bara solen som fattas :)


ta hand om er darhemma och fortsatt kommentera - det uppskattas :)

karlek !


Kommentarer
Postat av: Anonym

Låter precis som du tänkt dig(Hanna) eller?! En lugn och skön semester innan du skulle flyga vidare ?Bara massa sol och bad.....

Vi tänker på dig och hoppas det blir sol!

Kram från Rollsbogänget

2009-03-11 @ 12:03:21
Postat av: Lina

jasså, lonely beach blev en flopp.. då vet man :P

det är ganska kul med äventyr och oväntade händelser! i efterhand, bör väl tilläggas ;)

hoppas ni får sola och bada nu iaf när ni kommit från Bangkok :)

puss

2009-03-11 @ 14:43:18
URL: http://mannberg.blogg.se/
Postat av: Mimmi med hjälp av eddde

Det hördes vara ganska jobbigt för er, men tur att det ordnade sig tillslut! Hoppas regnet upphör så ni får njuta utav värmen och solen. Hur länge ska ni bo kvar på hotellet ni är på just nu? Hoppas trafiken avtar så att ni kan sova gott! :-)

Sköt om er och ha det så bra! Puss och kram, Mimmi. Älskar dig Anna!

2009-03-11 @ 17:53:21
Postat av: Lars Öberg

Hejsan tjejer.

Vad vore livet utan utmaningar?

Kul att ni till slut hittade ett någorlunda anständigt boende. Nu är det bara ett någorlunda anständigt leverne, en anständig sol och härliga bad som sätter pricken över det berömda i:et.

Nyheter hemifrån:

Blodpuddingsförsäljningen har minskat drastiskt på ICA Maxi i Kungälv!

Ha det fortsatt bra! Många kramar från Pappa Lars

2009-03-12 @ 11:16:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0