forluster

under var aventyrsdag forsvann annas linne, solglasogon och navelpiercing (forlat maggie, du ska fa en ny)
och idag fortsatte oturen. hanna upptacker att hennes visakort ar forsvunnet, och sparrar det. pa kvallen tankte vi for sakerhets skull bara kolla saldot och vi upptacker att cirka 6500 kronor ar borta ! panikpanikpanik ! efter brak med telefonkort, tarar, skrik, thaianalfabeter, lyckades vi antligen fa kontakt med sverige och familjen oberg. (skont att hora era roster, ledsen om det var lite hetska kommentarer, det var i stundens hetta!) nu ar skadeanmalan gjord och polisanmalan likasa, sa nu hoppas vi att det ordnar upp sig. det ar jobbigt nar det hander hemma, men det ar om mojligt tusen ganger varre nar man sitter tusentals mil bort. men trots dessa forluster ar vi vid gott mod och njuter for fullt. nu ska vi trosta med varsin glass. det ar medicin for sjalen det !

PUSS & KRAM !

Kommentarer
Postat av: Mia

Nej vännen! Gud vad tråkigt... Hoppas verkligen att allt löser sig till det bästa. Och glöm inte, det är okej att få spel, utbrott och hysteriska sammanbrott när sånt här händer (L) Men det ordnar sig alltid! På ett eller annat sätt :) Tänker på er och hoppas ni har det underbart trots allt! Kramar och kärlek

2009-03-20 @ 18:41:23
URL: http://baralitebitter.blogg.se/
Postat av: Lars Öberg

Hej. Ett något sent tips Hanna men i alla fall bättre än inget.Använd förenklad inloggning på Nordeas hemsida (i.st.för kortläsare). Se till att föra över pengar från konto som är knutet till kort till ett konto som inte är kopplat till dina kort.

För sedan över succesivt lagom med pengar till dina kortanknutna konton så att uttagsnivån är begränsad.

Hoppas att jag inte snurrade till begreppen alltför mycket nu. Trist när sådant händer men mänskligheten är inte alltid som den borde vara. Försök nu att inte tänka för mycket på det som hänt utan fortsätt att ha roligt och njut av äventyret.

Puss Papsen

2009-03-20 @ 19:05:50
Postat av: ewa

Det gör ont i ett modershjärta men ibland får man lära sig den hårda vägen. Håll hårt i kort och pengar. Värre saker kan hända .Lägg detta bakom er och ha en fortsatt trevlig resa. Ta hand om varandra. Nu är det snart dags för fredagsfisken som denna kväll är marulk och pressad potatis a la Lars. Tänker jättemycket på er. puss puss Ewa

2009-03-20 @ 19:42:15
Postat av: Lina

aldrig kul när sånt där händer, men ni verkar ha tagit det bra ändå trots allt! låt inte det förstöra nånting nu :)

håll hårt i pass o plånbok nu =P

puss Lina

2009-03-21 @ 00:22:28
URL: http://mannberg.blogg.se/
Postat av: linnéa

pengar går alltid att få tillbaka från banken men er semester kommer inte tillbaka så det är bra att ni inte rasar samman totalt utan fortsätter njuta .

imorgon är trots allt en ny dag ! och använd nu den lilla vita väskan , den ska hänga under tröjan var dag ;) ta hand om er . kärlek linnéa !

2009-03-21 @ 10:03:21
Postat av: Amanda

Usch! sånt får bara inte hända. Nu kanske ni får användning för den lilla vita väskan:D

2009-03-21 @ 15:43:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0