dagens i-landsproblem!

dagens problem: hur haller man boken pa basta satt da man vill sola pa rygg utan att fa solen rakt i ogonen? det har varit dagens storsta och absolut svaraste fraga, ja ni forstar - det ar verkligen kravande dethar, sol och bad och boklasning hela dagarna. men skont, det ar det! fast imorgon har vi, rastlosa sjalar som vi ar, bestamt oss for att bege oss ut pa upptacksfard och se vad som finns mer pa denna o, forutom vita strande och kristallklart vatten, sa imorgon ar det vi som med kartan i hogsta hugg satter oss pa en moped med stortkrukorna pa huvudet (saklart!) och gasar ut pa vagarna, och vi lovar er - vi ska vara forsiktiga! och pa tal om forsiktighet, vi maste erkanna en sak .. idag brande vi oss.... sa nu ar vi roda och fina, och insmorda med after sun i mangder.

helt apropa ingenting, den person som vet vad pingpongshow ar, ge oss svaret! taxichafforerna i bangkok tjatade om dessa shower tills att oronen blodde ...

 KARLEK TILL ER



idag fick vi smaka pa spannande frukt, namnet? det minns vi ej, mankon? rattelser mottages garna! god var det iallafall! den paminner lite om sharonfrukt i smaken, mummis kardemummis, som hanna brukar saga!

Kommentarer
Postat av: Lars Öberg

Hej Tjejer. Ett tips! Talböcker med solglasögon på!

Den ene läser högt och solar ryggen medan den andre lyssnar och solar framsidan. It is really that easy!

När det gäller pingpong-show så kan man googla på detta. Det finns bland annat omtalat i Wikipedia.

I anständighetens namn låter jag bli att beskriva hur det går till.



Ha det fortsatt bra! Kram Pappa Lars

2009-03-17 @ 15:04:39
Postat av: Guralf

Låt bli ping pong show ! :P

saxat från wikipedia; "Showen innebär att tjejerna använder sina vaginala muskler för att hålla, eller skjuta iväg föremål, som t.ex. ping-pongbollar, från slidan."



// Joel

2009-03-18 @ 09:25:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0