blandad kompott !

mango med smak av inlagd gurka, later det lockande? tror ni att det smakar gott? vi har svaret, nej nej och ater nej. efter en dag pa stranden var vi i stort behov av god farsk frukt, nagot som inte alls brukar vara ett problem att fa tag pa har i thailand - men just idag var det just vad det var. inte en fruktvagn i sikte och vi styrde stegen mot 7 eleven som inte sviker. forutom idag. efter en snabb blick i kyldisken plockade vi at oss tva paket med mango, gott tankte vi och oppnade pasarna. en tugga och ingen sa nagot. tva tuggor och det var fortfarande tyst. tredje tuggan och pasarna akte i soporna. FRUKTANSVART ar ordet, aldrig mer mango fran 7 eleven.



idag blev anna uppvaktad av en mycket underlig man, kille eller nagot liknande, ingen kontakt och absolut inget prat - men gratis ar gott och anna hojde glaset som ett tack och skamdes darefter a hans vagnar.

  

annars sa har vi intet nytt pa fronten att beratta, imorgon gor vi ett nytt forsok med att utforska koh taos strander :)

KARLEK


Kommentarer
Postat av: Anonym

vojne,vojne Anna - kille elller nåt liknande, låter lite skumt...men eftersom det står här på bloggen så känns det lugnt (det är ju så att det som inte sägs kan vara det mest spännande och intressanta, hum... och det gissar jag att ni inte talar om för mig iaf !?) Tack å lov är du ju en kräsen ung kvinna eller tjej eller vad jag nu ska kalla dig. Sköt om er båda!



Soliga kramar från Norr, Mamma G

2009-03-22 @ 11:31:40
Postat av: Eve

Anna jag hoppas verkligen inte att du hittar någon man därborta!! ;) Eller om det skulle bli så får du direkt förklara att han får flytta hit.. För jag saknar dig redan hur mycket som helst! =) Nu kallar maten, jag skriver något längre senare! :) och kolla in din mail om någon dag.. =) Puss o Kram

2009-03-22 @ 16:38:56
Postat av: Eve

Från Eve... haha :P

2009-03-22 @ 16:39:41
Postat av: Eve

Från Eve... haha :P

2009-03-25 @ 20:48:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0