Cairns & Sydney

anledning till den klena uppdateringen pa sistone ar att vi har varit valdigt upptagna. upptagna med att njuta av var sista tid i australien & av var langsemester. cairns bjod pa fint vader & mycket slapp vid lagunen, med ett sista tappert forsok till lite solbranna. mellan varven har vi aven hunnit med shopping i ganska stora mangder. ett dyrt noje, men den som sagt att man inte kan kopa lycka for pengar vet inte vad den sager ... :) cairns ar aven ett stort tillhall for svenskar & vi har traffat femdubbelt sa manga svenskar under vara dagar i cairns an under hela resan. bland annat delade vi rum med Lotta & Niclas fran Jonkoping, som utfodrade oss nar de skulle vidare till Alice Springs. mat & kryddor mottogs gladeligen av oss.


igar var det annas dag, da hon tatuerade sig :) nervosare an nervosast, men det gick som smort !
vackert blev det dessutom & hanna blev tokavundsjuk !



nu har vi dock fatt lamna vamare breddgrader for sydney, men vi ska ge staden en andra chans och gora det basta av var sista tid i australien. vi tog oss hit igar kvall med Qantas, och lyxflyg. vi bjods pa mat, gratis glassprovning & en shopaholics bekannelser. lite turbulens fick dock anna ur balans, och ni kan nog genom bilderna ana hur detta tacklades!

 taxi delade vi sedan med var kare engelsman fran fraser (som vi moter oooverallt) &chaufforen var varldens charmigaste kines, som bjod pa manga glada skratt. en battre start an forra sydneyvistelsen. vi ar stationerade pa base, i centrala sydney och det ar stort och frascht. vi hoppade in i duschen & kladde upp oss i vara nya pyjamasar, och till var stora belatelse har vi tillbringat natten ensamma i ett 8dorms, eftersom alla andra verkade kora bortamatch inatt ... 


idag hade vi planerat en promenad fran bondi till cogee, men regnet oser ner sa vi skjuter nog upp det. ikvall ar planerna att mota upp johanna fran partille, for bio, da en skaning skankte oss biobiljetter :)

Kommentarer
Postat av: Lina

Åh bild, bild, BILD på tatueringen anna!!!! :)

njut av sista tiden nu tjejer!

Kram

2009-05-24 @ 11:21:14
Postat av: frida

var glad att du tatuerade dig i cairns (eller sydney) istället för hos linnéa kahlil, mohaha..

jag är märkt för livet, och kommer aldrig glömma natten den 23 maj...hahahaha...Men men..jag är inte bitter...=)) snart ses vi...och NJUT...jag är så avundsjuk..=))...PUSSSAR

2009-05-24 @ 16:32:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0