Hervey Bay

igar morse lamnade vi ett regnigt Noosa, och siktade mot Hervey Bay. men hervey bay ar australiens svar pa sveriges hallsberg. stallet dit alla aker till for att aka darifran. och eftersom ingen har varit sen pa att papeka det, var det ju inte muntra miner nar vi kom fram, utan bara en enda stor angest - vad fan gor vi har?

men efter att ha kort en snabbrepetition i positivt tankande, smet vi in i en leksaksaffar & sprang runt dar, och nar vi kom ut darifran var det glada miner. vi tog tag i var dag, kopte oss ett paraply, hyrde en film, storhandlade mat pa woolworths & gick till bageriet och inhandlade scones. istallet for att ga runt och vara missnojda insag vi hur mycket var installning paverkar maendet. sa vi bunkrade upp och korde en riktig myskvall - det som vi ar sa bra pa :)

och visst hjalper det : ) imorse nar vi vaknade sken solen genom gardinen, och da var det bara en sak som vi hade i sikte. stranden. vi kastade i oss halva frukosten & tog med oss halva i farten. har snackar vi elefantkliv & susanna kallur hade framstatt som en sengangare i jamforelse med var framfart. inte illa att ligga som doda fiskar pa stranden klockan nio pa morgonen. och dar har vi legat. och njutit.

imorgon blir det dock action i pensionarslivet - vi ska byta hostel. har hander det grejor :)
tack for alla kommentarer ! varje litet ord betyder mycket for oss har borta !



Kommentarer
Postat av: Jannexet

Hej. Tack för det fina kortet. Vilka fina bilder som vi kan se hos er. När kommer du tillbaka och jobbar på Jannexet? Vi saknar dig. Har du ätit någon annan häftig mat? Är set glass till efterrätt?

Har du shoppat mycket kläder? Du ser smal ut! Finns det ingen god mat??? Bettan tackar för mailet.

Kram från alla på Jannexet

2009-05-06 @ 13:01:32
Postat av: linnéa

har den senaste tiden återgått till att leva i en liten studiebubbla som sprack i och med en härlig 5 - timmars - tentamen idag . har dock inte tänkt mindre på er för det , har bara kommenterat mindre ;) skönt att höra att ni har det så bra !

LOOOVEEE

2009-05-06 @ 19:54:23
Postat av: Lars Öberg

Halloj.

Med positivt tänkande kan man komma långt.

Är uppe i Östersund och har växelvis solsken och växelvis molnigt men helt OK väder.

Var i Åre idag och konstaterade att skidsäsongen är över. Men fortfarande en hel del folk- förmodligen kvarblivande liftpersonal.

Var inom vid den Thailändska paviljongen som ligger jämte Allgotts hotell.

Tyvärr var han inte där. förmodligen håller han till i Kungälvstrakten eftersom säsongen (sommar) här uppe inte kommit igång riktigt än.



Hälsningar från Elin, Ewa & Maxi-Lars

p.s. se upp för maneterna!!!

2009-05-06 @ 20:05:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0