sista dagarna

efter att ha skrivit inlagget igar tog vi oss ut i regnet. trodde vi! vi vet fortfarande inte varfor vi trodde att det regnade, och gladjande nog hade vi fel. det var ganska klart & varmare an forvantat sa vi tog oss ut till bondi junction & bondi beach. dar strosade vi i affarer & picnicade bland fiskmasarna & surfarna. nar vi star i en affar och pratar med varandra kommer tva svenska killar fram eftersom dom horde att vi var svenskar. nar vi star och pratar ljuder en melodi som vi kande igen allihopa och borjar nynna med i. ar inte de har svenska, fragade vi oss, och nar familjen borjade sjunga 'det snurrar i min skalle' blev vi alla ganska forvanade. har? pa andra sidan jordklotet? familjen? vi svenskar (ja, vi tar at oss aran) ar bra pa att exportera musik till utlandet - ex. sommartider pa phiphi & bryan adams i sydney ...

promenaden som man ska . eeh, ja. vi tog en liten promenad. efter 200 meter trottnade vi & tyckte vi hade sett tillrackligt med fint under var resa :)

trotta & sega motte vi upp johanna for gratisbio pa kvallen. angels & demons sags, och vi hade val delade meningar om huruvida den var bra eller inte. vem som tyckte vad kan ni nog rakna ut med lilltan :)

imorse, efter en av de harligaste natternas somn, skuttade vi upp och gjorde oss redo for var sista dag i sydney. saklart skulle de ocksa fa se lite av var skonhet, sa vi unnade oss en lang dusch och till och med lite smink (over 3 veckor sedan sist!) innan vi spatserade ut pa shoppingjakt. enda avbrottet for spaning idag lades i botaniska parken for picnic och en valbehovlig fika pa starbucks. nu har vi packat fardigt vara vaskor, atit var sista middag pa hostelet, spelat slut vara yatzypapper och nu vantar en promenad i darling harbour innan john blund ska komma pa besok for var sista natt i australien.



All karlek till er ;)


Kommentarer
Postat av: Anonym

TACK! Anna och Hanna för att vi har fått vara med på er resa. Ni har varit fantastiskt duktiga på att skriva roligt och med inlevelse. Men nu är ni välkomna hem. Det ska bli jätteroligt att ses igen.

2009-05-25 @ 22:00:09
Postat av: Lina

oj så fin tatueringen blev Anna!!!! :)

jag håller med föregående talare!

ni har skrivit så bra och roligt i bloggen - jättekul att läsa!

välkomna hem nu :)

2009-05-26 @ 09:17:27
Postat av: Olivia

Kul att ni äntligen nörjar vara på väg hem!

Känner att jag inte har läst så mycket som jag borde, så vår Ben&Jerry kväll kommer att bli lååång Anna! :)

Det blir kul att ses snart igen :D

2009-05-26 @ 19:07:05
URL: http://www.oliviaspudlar.se
Postat av: Anders

Hej Hanna !

Tack för ditt fina kort som jag fick idag 26/5 !

Här är fint väder i Sverige.

Ha de bra & välkommen hem / Anders

2009-05-27 @ 00:02:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0