sverige

de sista timmarna i sydney var sorgliga timmar. allt vi gjorde, gjorde vi för sista gången på vår resa.
sista frukosten, sista shoppingturen, sista korten, sista yatzypappret, sista lunchen.
planet till bangkok, som varade i 10 timmar, spenderades med mat och filmer, då vi hade varsin skärm och fick lov att välja fritt vad vi ville titta på. när vi landade i bangkok öste regnet ner, och i ärlighetens namn kändes det liiteliiite bra, för då kandes det lättare att inte få stanna där :)

när vi väl skulle gå på planet till stockholm var den fyra på natten australiensk tid, så vi var inte nådigt trötta. så trötta att vi inte ens upplevde starten... när vi sedan upptäckte att vi sovit bort de första timmarna och även missat middagen vi sett fram emot fanns det bara en sak att göra. sova lite mera. och lite mera. och lite mera. och detta utan våra thaipiller ! men när våra kroppar fått nog av trånga flygstolar och obekväma positioner blev flygresan dryg. vi väntade på frukost och film, så när skärmen lystes upp framför oss blev vi lyckliga. tills vi upptäckte att det var en shopaholics bekännelser. för fjarde gången på vår resa. men desto gladare blev vi när vi blev serverade blåbärspannkakor till frukost. något posititvt med flygresan hem:) det var med vemod vi trampade ner på marken i stockholm och sverige, och avslutade vår resa. efter att ha köpt biljetter till skellefteå och göteborg skildes vi åt. ett riktigt jobbigt avsked, vetskapen om att efter att ha levt så tätt inpå varandra i tre månader, till att inte ses på över en månad, kändes riktigt tung. men en sak kunde vi konstatera och glädjas åt: detta har varit de tre bästa månaderna i våra liv.

tack för att ni har följt med oss på vår resa och förgyllt den med kommentarer.


kärlek !

Kommentarer
Postat av: frida

SÅ DU E ALLTSÅ I KUNGÄLV NU....??????

åååååh va kul...

jag ringer inte nu ifall du sover.. jag antar att du är TRÖTT...fast du kommer vakna kl 5 i morgon bitti... garanterat...=))

jag skriver ett sms...

PUSSSSSSS hörs imorgon....

2009-05-27 @ 22:33:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0