Noosa

i lordags lamnade vi lilla men mysiga Mooloolaba och hoppade pa bussen med destination Noosa. En bussresa pa cirka en timme uppat och sen var vi framme. Efter att vi checkat in pa YHA - hostelet tog vi oss en promenad genom staden och konstaterade att ryktet stammer: har bor man flott och dyrt. Och inte heller hittade vi en mataffar sa lang ogat nadde, var ska vi fa tag i mat? skjuta nagon av de losspringande kalkonerna kanske? lite efterforskningar visade att handla, det gjorde man en bra bit harifran, och den hade dessutom stangt. sa den handlingen vi gjorde i lilla mataffaren var bland den dyraste hittills.

Solen och  varmen lyser dock med sin franvaro och dagarna pa stranden kan vi rakna pa var hogra hand. NOLL. Vad gor vi istallet var da fragan? Efter att vi slagit vara kloka huvuden ihop sa plockade fram kartan, at en sushipicnic vid vattnet och tog oss en liten promenad genom en del an Noosas nationalpark. jattevackert, men lite besvikna over att inte ha sett nagon koala under var promenix.

vi har for ovrigt den markligaste rumskamraten hittills under var resa. en tjej fran sydney som garna pratar ofta, mycket, hogt och om a l l t i n g. lite mer an man ibland vill veta. eller mycket mer.

ikvall blir det bio, var nya rodadagstradition (idag ar det labourday - rod dag = doood dag!) , och imorgon packar vi ihop vara ryggsackar och beger oss mot Hervey Bay, men pa grund av fullbokningar blir det inte fraser island forran pa lordag. c'est la vie - vi hoppas pa sol & strandhang istallet :)



Kommentarer
Postat av: Nils

Fan va gött det ser ut! Jag vill också vara på andra sidan jorden igen. Ett tips är att ni kan få svenskt åäö om ni trycker på EN nere i högra hörnet. Settings, Add, och välj svenska så blir det ett svenskt tangetbord!

Ha de så kul!

2009-05-04 @ 09:30:21
URL: http://nilsjohansson.blogg.se/
Postat av: frida

ETT TIIIIIIIIPS

NEEEEEJ VA INTE I HARVEY BAY SA LANGE, Ni kommer DO rent ut sagt, de ar de aboslut trakigaste stallet i hela australien, saaa vad ni an gor aaaak inte dit for tidigt...!!! om ni ska aka till fraser pa lordag, ak dit fredag, tidigast...=)), kan ni inte aka till fraser fran rainbow beach....??

Pussssss

2009-05-04 @ 16:06:40
Postat av: Lars Öberg

Halloj.

Ser ut som att ni får bra tips både med handhavande av tangentbord och resmål.

Vi är på turne i ett regnigt Medelpad.

Hade tänkt lägga ut en reseblogg på nätet men la ner den ide´n på is-något som ligger nära till hands eftersom det kommer att bli - 3 grader kallt i natt.

Vi är förmodligen hemma innan några kommentarer och tips lagts in på sidan.

Igår var vi vid Sundsvalls egna Fraser Island, nämligen Alnön.

Ganska fin ö men där tar sedan likheterna slut.

Kommer att åka till Elin i Östersund imorgon efter att ha passerat/besökt Allgotts (Villgotts kompis) hotell i Ragunda.

Där finns för övrigt en Thailändsk Paviljong så vi kommer också att få vår beskärda del av den österländska kulturen.

Nyheter från Sverige:

Robert Aschberg och Gert Fylking har siktats vid Höga kusten bron!

Nyheter från Italien:

Italiens egen Pajas, Berlusconi har utmärkt sig igen och nu vill hans fru skiljas-Något hon borde gjort långt innan hon ens funderade på att gifta sig med honom.



Många kramar från Maxi Lars och Ewa



2009-05-04 @ 17:20:13
Postat av: EWA

Hej tjejer!

Nu är vi "nästan" hemma hos dig,Anna! Bara 50 mil återstår.En stor skillnad från västkusten: Det är mycket ljusare på kvällarna. Igårkväll när vi var på Alnön kl.21.30 var det helt ljust. Fantastiskt.Tråkigt nog är det väldigt kallt. Som Lars skrev blir det minusgrader imorgon. Tur att fleecetröjan är med. Imorgon träffar vi Elin. Det ska bli roligt att se hur hon har det. Även vi ses snart. Veckorna går fort. Back to business,as usual. Inatt bor vi på ett riktigt gammalt vandrarhem mitt i Härnösand. Ikväll får vi gå ut och se om det finns nåt hålligång i den här stan.(jag bara skojar). Det blir väl att somna framför tvn som vanligt. Puss, puss.

2009-05-04 @ 17:41:35
Postat av: EWA

Hanna! Du har väl inte glömt att deklarera??? Om så är fallet är det försent!

2009-05-04 @ 17:45:52
Postat av: Anonym

Hej tjejer!! det ser ut som ni har det bra!!! Här är vintersäsongen precis slut och jag är hemkommen från funäs! Imorgon kommer mamma o pappa o det ska bli jätteroligt!! Håller med Frida åk INTE till hervey bay o va där i några dagar! tråkigt J***a ställe. Hatade det från första stund! Stanna i Noosa!! Puss o Kram

2009-05-04 @ 21:51:34
Postat av: Helen

Hur får ni med allt nytt ni köpt? Extra resväska? s



Backpackers... är inte det ryggsäcksmänniskor... hur går det för er då?



och all skum mat ni slaskar i er.. hm... konstigt det där!



Nä, snabbmakaroner och köttbullar!!

2009-05-06 @ 10:50:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0