... vi kom ner :)

efter att ha anlant klockan sex i cairns, var effektivitet vart motto.
vi kastade oss framfor datorn och receptionen och innan klockan var sju hade vi bokat och kopt flygbiljetter till sydney & bokat skydiving for onsdagen. vi var saaa stolta over var produktivitet tills ... vi upptackte att vi inte hade nagra pengar kvar. nagra ynka dollar, och vi insag att vi maste fa over pengar till vara kort snaarast. sa det blev snabba sms och formodligen oroliga foraldrar vilket inte var meningen, men det resulterade i att pappa maxi-lars ringde till vart hostel med antagandet att vi satt pa pottkanten och inte hade ett cent kvar. sa var dock inte fallet, utan vi hade haft rad med mat under dagen & vi hade lagt undan nagra ynka cent till glasskassan :)

tillbaka till borjan !
gardagen spenderades vid cairns lagun, och ytterligare solglasogonforstorelse (7e paret) och en ny glasogonjakt - igen! vi krop till kojs tidigt for idag var det dags for skydiving ! 11 000 feet upp i luften. hjalp !

vi vaknade imorse, exalterade & spanda av forvantan. eftersom vi inte ville spendera ytterligare fyra timmar pa buss (vi har uppfyllt var bussakarkvot gangrat med tusentals under var resa ...) och saledes landa pa mission beach, valde vi att gora det over cairns. nar vi anlande till kontoret fick vi sitta dar liiiite for lange. lite for lange for att hinna se rubriken pa Cairns lokala tidning dar det ar en bild med en man ur en sjukhussang, dar det star att han kraschat under skydiving. detta lugnade inte direkt vara nervosa hjarnor & kroppar .... inte heller att det stod i vara papper vi fyllde i att olyckor var vanligt och att dodsfall forekom ...
 
men nar vi val fatt pa oss vara sexiga outfits & traffat vara masters som skulle vara bakom oss kandes det battre. hanna stortrivdes med en riktigt sexig karl bakom sig :) innan vi hoppade in i flygplanet diskuterade vi om vi skulle komma ner eller inte, varpa annas master sa att 'det enda jag kan garantera ar att ni kommer ner. levande ar dock inte sakert ...' men flygresan upp, med skamt (tre masters latsades putta ner hanna) & prat gjorde att det kandes lattare. hanna var forst ut och sedan var det annas tur. vad som sedan upplevdes maste upplevas for att kunna forsta.

adrenalinkick, eufori. underbart, fantastiskt, 

 40 sekunders fritt fall, som sedan foljdes av 6 minuters fallskarmsseglande med utsikt over cairns stad, lummig regnskog & stora barriarrevet var otroligt. och haftigast var nar vi fick styra fallskarmen sjalva.
igenigenigenigenigenigenigen !
dock filmade vi inte hoppet, eftersom det kostade 179 dollar, och ett kort kostade 99. snalheten tog over da (och pengarna hade ju inte kommit in da, haha) nagot vi kanske angrar, samtidigt som det ar skamligt pris & att vi kanske hade fokuserat mer pa kameran an pa sjalva hoppet da. sa vi gjorde nog ratt :)

och nu lever vi pa kanslan som den tiden i luften gav. vi skakar fortfarande lite, men med ett standigt leende pa lapparna.



Kommentarer
Postat av: edith

haha, bara sjukt...

ha det u n d e r b a r t sista tiden nu.

2009-05-20 @ 11:32:40
Postat av: Martin&Madde

Hej, sag sms:et, vart i Sydney har ni tankt bo? Vi foredrar nog morgonen, typ runt sju? ser fram emot att ses. Kram M&M

2009-05-20 @ 14:39:29
URL: http://martinochmaddepaaventyr.blogg.se/
Postat av: Elin

Har ni filmat hoppet??

2009-05-20 @ 18:36:38
Postat av: Lars Öberg

Hej o Hå.

Nog för att jag flugit en hel del men jag föredrar att landa i symbios med flygplanet och inte med en fallskärm.

Nä- jag föredrar att gå på den fasta marken och räkna mina steg (ingen stegräknarblogg idag!).



Starkt gjort av er tjejer!

Men en gång räcker!

Det är förmodligen inte alls lika kul andra gången.



Imorgon firar vi Kristi Himmelsfärd- Hur man nu firar det!

Nyheter från Sverige: Inget har hänt



Många kramar från den i bloggen omnämnde Maxi Lars



2009-05-20 @ 18:57:29
Postat av: Lina

^h fy tusan så underbart!

det är min dröm... som SKA uppfyllas!

Speciellt nu när jag förstår att ni kan rekommendera det :)

Kram

2009-05-21 @ 00:27:12
Postat av: Joel

inget för höjdrädda!! imponerande :)

2009-05-21 @ 19:54:16
Postat av: Eve

Jag avundast er inte ens nästan ;) Hur höjdrädd som helst..men kicken lär ha varit fantastisk!!! Allt jag funderar på är att snart är ni hemma och det är någon som längtar ihjäl sig:P

2009-05-22 @ 17:32:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0