Bilder

den som vantar pa nagot gott vantar aldrig for lange :)
har kommer hela australien i ett inlagg !

SYDNEY



Taronga Zoo



Utekvall & Bondi Beach


Kakaduamatning i Botaniska Tradgarden


BYRON BAY
Strandliv, cykelutflykt & utgang



SURFERS PARADISE

(Huset vi flydde fran)


BRISBANE
( det rum dar fotsvettslukten nastintill tog dod pa oss)
 och sahar fint fick vi det da vi bytte upp oss.


parkvandring, uteblivet ikea-besok & factory outlet

imorse nar klockan ringde var vara ambitioner hoga. forst promenad genom botaniska tradgarden, sedan ikeabesok och kottbullelunch och darefter ett besok pa DFO (markesoutlet)

efter att ha tankt efter lite bestamde vi oss for en narmre parkvandring, en vacker park med varldens storsta subtropiska nagonting. fint var det iallafall :) vi gick vidare mot tagstationen och valdigt hjalpsamt skrev hon ut en reseplan for oss och biljetter, fran brisbane city, till ikea & sedan DFO. kanoooooooners tankte vi... innan vi insag att det skulle ta oss tva timmar att ta oss fran ikea till DFO och vice versa. saaa kottbullesugna var vi inte, sa vi bestamde oss for att satsa allt pa outleten. vi hoppade pa taget och satt och tittade ut pa omgivningarna. men efter en halvtimme borjade vi ana orad nar det skulle ta en kvart till stationen. mycket riktigt hade vi hoppat pa ratt tag. men at totalt fel hall. det var bara att hoppa av och vanda om. men inga buttra miner har inte. istallet sjong vi 'always look at the bright side of life' och tankte att vi iallafall inte hoppade pa fel tag! och tankt vad mycket mer vi sett av brisbane. till slut kom vi fram till outleten och sa fort hanna satt foten innanfor dorrarna sprang hon fram och jublade 'woooowooowooow". billabong, ripcurl & roxy lag sida vid sida och ropade pa oss. haaarligt ! dock ar vi inne i en shoppingsvacka sa det enda som koptes var en svart kjol till hanna & tva baslinnen till anna och ett par nya flipflop. det var mer an valbehovligt, eftersom de forra rasar samman vilken sekund som helst. vilket anna absolut inte ville inse, men var sa illa tvungen till, efter mycket patryckningar. det blev ett tarfyllt farval till de gamla & vi hade begravning.

nu ar vi trotta och har precis atit middag med vara roomates, en fransk och en irlandsk. den franskes mun gar i ett i ett i ett, men han ar en rolig prick som faktiskt har backpackat i sverige. i sverige av alla stallen ! sa nu ar det vart nya projekt. backpacka i sverige, fast med bil. vilka ar pa ?

imorgon lamnar vi brisbane, och aker till mooloolaba. vi hade nog kunnat stanna har i ett par dagar till, det finns sa mycket mer vi vill gora, men tiden star inte stilla ... :/

och en liten utskallning: vi vill ha kommentarer ! vi vet att det inte ar jatteroligt att lasa var blogg utan bilder, men det ar heeelt omojligt att hitta en dator dar man kan lagga in bilder.

ta hand om er & njut av varen :) love !

uppatochframat !

idag ar det definitivt muntrare miner :) vaknade till ett soligt brisbane, och anlande till grannhostellet som ar betydligt fraschare & mysigare. we like ! efter rumbyte gav vi oss ut pa stan & kollade affarer. men nja, det ar ingen kanonshopping som erbjuds. var har alla surfbutiker gomt sig?
vid lunchtid slog vi oss till ro i en park, med takeaway & skulle avnjuta en mysig tid. icke! det forsta som hander ar att hanna blir sonderbiten av aggressiva myror och far riktigt, riktigt ont. vi byter plats & blir kontaktade av nagon prast som ville fralsa oss. det gick val sadar men vi fick iallafall med oss en dvd om hur varlden kom till. spannande :) och inte var det nog med besokare har! en stor fagel bestamde sig for att trakassera oss, innan vi gav upp och gav oss ut pa stan igen. men det gjorde inte sa mycket, idag ar det inte mycket som kan forstora vart humor !
nu ska vi snart mota upp tre skelleftebor (suuurprise!) for middag. en varning till hannas nara och kara. goteborskan ar snart ett minne blott & hanna skralar snart ikapp med norrlandskoren.

soledad !

brisbane

vid lunchtid idag overgav vi fyrsambolivet, och vi satte oss pa bussen till brisbane. det har varit tre roliga veckor tillsammans med Asa & Johanna, men nu ska vi gora olika saker sa da maste man skiljas at !

men idag ar vi inte alltfor muntra. rod dag = dod dag! idag firar namligen australiensarna anzac day, till minne av krigsveteranerna (tror vi :) ett dumt pahitt om ni fragar oss!
allt ar i princip stangt och det ar saaaa trakigt. vi trodde det skulle bli battre nar vi akte till australiens tredje storsta stad, men icke! det enda som ar oppet ar i princip seveneleven, och att gora en delikat middag pa det ar inte det lattaste. burkravioli i mikro var losningen for dagen. for ovrigt bor vi pa ett stort hostel, och delar rum med sex andra, bade killar & tjejer, och det marks. FOTSVETTFOTSVETT ! Dessutom har vi en bar precis utanfor vart fonster, sa imorgon flyttar vi over till grannhostellet, som ser lite battre ut.

forlat vara klagosanger, men de har en tendens att dyka upp vid varje forflyttning. om nagra timmar ar vi gladare igen, da har vi varit pa den efterlangtade bion vi suktat efter sedan Sydney (ja, konstigt nog har bion oppet!) Confessions of a Shopaholic ska ses, och vi ska bli pa battre humor ! :)

puss & kram :)

surfers paradise

igar anlande vi till surfers paradise & mottes dar upp av johannas kompis, linn. tanken var att vi skulle bo i deras hus, som de bodde i, for 20 dollar natten. nar vi kommer dit ser det fint ut, gratis internet och tvatt. teve, video, badkar, tidningar och ett frascht kok. allt var perfekt. tills vi blir placerade pa en trave med badmadrasser. i garaget. i garaget !
inte gjorde det saken battre att dorren aldrig var last & folk gick in och ut som i en affar, och att de aven haft problem med stolder.
better run.
sagt & gjort sa hade vi flyttat in pa hostellet rakt over gatan, som ar superfrascht & vi betalar med gladje 7 dollar mer per natt.

efter att ha sovit fruktansvart illa sista kvallen i byron bay, och med en bussresa i kroppen langtade vi bara efter sangen. men vi peppade om, och lyckades fa en riktigt bra utekvall, med en massa dans, som avslutades i en park, atandes Magnum Ego. Perfekt! Annu mer perfekt var det att vakna upp imorse med maendet pa topp och en klarbla himmel. Sa dagen har spenderats pa stranden, njutandes av varenda solstrale. Men nu ar vi riktigt trotta, och nu vantar Asa & Johanna pa oss med middag & en filmkvall.

PUSS & KRAM OCH EN MASSA KARLEK !


vara danska sambos

har ju helt glomt bort att beratta om vara danska sambos, som vi hade hoga forhoppningar pa.
dom var inte sa jakla fracka som vi hoppats pa.
vi traskar in i rummet vid femtiden & ser att en av de ligger pa sin sang, smink runt hela ogonen och lite allmant forvirrad.
- ursakta, men jag mar inte sa bra, sager hon.
- nej, vad trakigt. ar du sjuk? sa vi
- haha, nej inte riktigt.
- bakfull?
- njaa. vi var i nimbin idag. hihihihihihi.
- okej. da forstar vi.. hm.
- ni maste vara valdigt forsiktiga har inne. det ar en massa djur. overallt.
- jaha. kackerlackor?
-NEEEJ ! APOR! Massa apor !

(vi gar in igen, lite senare, och moter den andra)

- eeh, hej, sager vi lite trevande. mar du ocksa daligt?
- nejnej. det var forsta gangen for henne, jag tal lite mer.

(vi springer ut)

- hjaaaaaaalp!

lyckligtvis akte vidare dagen efter, och da bad vi gladeligen asa & johanna att flytta in i var lya :)

tisdag, byron bay

idag spenderar vi var sista dag i byron bay.

vadret har inte varit alltfor mycket att hanga i granen, sa vi har forsokt sysselsatta oss bast vi kan. igar lanade vi cyklar och tog oss mot fyren & australiens ostligaste punkt. det var en promenad som heter duga, speciellt kravande nar flaset inte ar pa topp & regnet forsar likt ett vattenfall fran himlen. men det var roligt att testa att cykla har, och dessutom var vi sa otroligt snygga i vara hjalmar som ar obligatoriska.
annars har vi strosat i affarer, tittat pa film & pratat. sadant som vi ar riktigt bra pa :)

efter att vi atit middag kom tre killar som vi traffade i sydney over till oss for att dricka goon. anna hade dock ont i magen, sa hon var nykter & planerade en filmkvall. dock blev planerna andrade nar johanna kommer tillbaka & stortbloder fran fingret. sa da fick anna leka sjuksyster & pyssla om henne, medan asa & hanna dansade loss pa Cheeky's.

imorse oste regnet ner sa var sista soldag i byron fick stallas in, till fordel for Walk the line och mys pa rummet. ikvall blir det middag & lugna gatan pa hostellet for imorgon aker vi vidare uppat mot Surfers Paradise. Tips om aktiviteter, shopping & fest mottages gladeligen :)

(bilder drojer, det verkar inte som om en enda dator i denna stad kan koppla in USB)


Byron Bay

nu har vi tagit oss fran sydney till byron bay. och jannie, vi forstar vad du menar med att rehab har var en smula dalig planering.

sista dagen i sydney var underbar. vadret visade sig fran sin basta sida & vi spenderade dagen i Botaniska Tradgarden med picnic, somn & prat. Vi avgav djupa suckar, och konstaterade att detta var livet .. pa en pinne. Vi skulle forsoka komma pa ett ord som beskrev var sinnesstamning: Belatna !

Nar vi kom till Byron Bay igar morse kande vi oss en smula uppgivna: det var fullt, overallt. inte jatteklyftigt av oss att inte forhandsboka nagot boende, men da anammar vi resans motto: Learn By Mistake ! Efter lite letande fick vi dock plats en natt pa YHA, men det var bara for en natt. glada att vi lost natten parkerade vi oss pa stranden, och badade. har snackar vi inte lite njutningsfulla guppanden i vagratt stallning, utan mer torktumlarstilen under vattnet. men satan i gatan vad roligt det var, aven ifall man blev nagot morbultad. pa kvallen var vi dock sa trotta efter bussresan att vi holl oss pa vart hostel & at BBQ. nar vi sedan ville ha oss lite glass till efterratt kom ett ovader utan dess like, sa vi fick ga till sangs med glasstarmen sugandes. (vi har en tarm for allting. yatzy, karlek, vin, glass - som sagt: ALLT)

nar vi vaknade imorse kastades vara bikinis pa vara bleka kroppar & ryggsackarna pa ryggen for byte av hostel. johanna var peppad till max for surfing da vi har gratis tillgang pa brador fran vart hostel, medan vi andra fegade lite med bodyboards. lagom vagat for oss andra :) men efter en dag pa stranden kan vi nog konstatera att vi har roligare i vattnet med bara vara kroppar att halla reda pa. det ar en kamp bara det !

ikvall bryter vi var rehab och satsar fullt ut. vi bor grannar med Cheeky's (ni som varit i Byron Bay vet) och det ar nog dar vi lar husera ikvall. nu ska vi till vart hostel, laga middag till asa & johanna och undersoka vilka vara nya danska rumskamrater ar. vi har konstaterat att de har fina klader, frascht smink & dricker vin, sa det kan inte vara sa illa !

(bilder kommer)


zoo & fest & bondi beach

de senaste tva dagarna har varit intensiva.
i tisdags morse laddade Anna, Hanna & Johanna for ett besok pa Taronga Zoo, och vadret var pa var sida. Efter en vacker farjetur langs med Sydney kom vi fram till parken & blev som tre sma ivriga barnungar pa tivoli. Det var jattehaftigt & valdigt fint. Djuren var haftiga, fina, fula, stora, sma, tjocka, spinkiga, langa, korta, tama, vilda, duktiga, somniga. Ja, det fanns av alla olika sorter :) Vi sag en fagelshow & en salshow och vi var alla valdigt imponerade av hur duktiga djuren och deras skotare var. vilket samspel ! haftigaste var nog nar Johanna klappade en kanguru.
 
nar var ben varkte av trotthet begav vi oss tillbaka till vart hostel for middag & forfest. tisdagar ar namligen synonymt med hostelfest i sydney. och ja. vi behover nog inte namna mer an att vi fick ordentligt med gratis dricka & att vi sedan stod och sjong karaoke med partydodaren Heaven med Bryan Adams. ILLAILLAILLA, men med betydligt storre succe an Sommartider pa PhiPhi - alltid en liten trost.

lika festligt var det inte nar vi vaknade igar. vi var inte de fraschaste tjejerna som skadats. och det ar en underdrift. inte heller kom den molnfria himlen lagligt, sa det var med mycket moda & stort besvar som vi lyckades ta oss ut till Bondi Beach. dar lag vi mest och pustade & beklagade oss over hur synd det var om oss medan vi kollade pa surfare. vagorna dar ar inte att leka med, och vi holl pa att falla omkull nar vi bara stod i vattenbrynet. synd att vi inte kunde uppskatta det fina vadret till max igar. men det kommer fler sadana dagar far vi hoppas :)

ikvall aker vi till byron bay, och nu ska vi ha oss en liten valbehovlig rehab. atminstone i nagra dagar :)
skot om er allihopa. KARLEK !


i ett regnigt sydney

vi har de senaste dagarna konstaterat att det enda man kan gora i sydney ar att shoppa & festa. sa det ar vad vi gor mestadels. festar & shoppar. vaskorna vaxer & planbockerna krymper, men det ar val vart varenda krona! betydligt dyrare an i thailand men mums vad mycket fint det finns.

vad har hant sedan sist vi uppdaterade ?
* hanna har hittat ett vaskparadis & anna har upptackt sin dragning till t-shirtar.
* vi firade paskafton med chokladagg & film, Transibirian, pa vart hostel
* varit pa bondi, och trots att det var mulet & ganska kyligt (med vara matt matta) var stranden & vattnet fulla av manniskor. riktigt riktigt vackert !
* varit pa en riktigt fancy nattklubb, dar vi kom in gratis & bjods pa champagne. icke daligt !
* lamnat den fancy nattklubben till fordel for ett riktigt sunkstalle (tank er den lokala kvarterskrogen & putta in sydneys mest desperata man) men som spelade sa riktigt bra musik, abba & carola.
* fatt roster som liknar krakor
* bjudit vara grannar pa valdigt mycket nattmosseprat och en massa skratt igar, nar vi var de enda som skulle ut

imorgon ska vi ga pa zoo & se en massa fracka djur, for att sedan kora pa en ordentlig utekvall. onsdagen har vi reserverat at eventuella dagenefterplagor & tanken ar att vi pa torsdag ska forsoka ta oss upp till byron bay, och vi far troligtvis sallskap med Asa & Johanna. nar regnet toksmattrar mot taket & vi inte ens kan ga ut ar sol & bad det enda vi onskar oss just nu. men vi mar bra & njuter for fullt av livet. for det ar detta som ar livet - pa en pinne !



turister i sydney

idag har vi lekt turister : )
nar asa & johanna akte till jobbet imorse vaknade vi, men inte utvilade. istallet tvingade vi oss upp for att ata frukost, men vi insag ganska snart att det var domt att misslyckas, sa vi slog vara kloka huvuden ihop och krop till kojs igen. nar vi sedan vaknade, nagra timmar senare, gav vi oss ivag, med siktet installt pa Paddy's market. Men efter att ha trottnat pa torgklader i Bangkok, hoppade vi inte i taket av gladje over detta stalle. istallet gav vi oss av mot chinatown, dar vi fascinerades av alla asiater som ryms i denna stad. det ar manga ! dar at vi lunch, och sedan kikade vi runt i stan och gjorde lite smainkop innan vi vandrade till operahuset. inte sa jattefrasit som man forvantar sig, men vi satte oss i botaniska tradgarden (precis bredvid), vilade benen och at glass. nu ar vi trotta och ska lagga oss pa sangen ett tag.
puss & kram & en massa karlek !


glad pask :)

 
sahar glada blev vi da vi upptackte att vi hade EGEN tvskarm, lyckan var total, det ar ett som ar sakert!
anna siktade in sig pa tv-serierna medan hanna hoppade gladjeskutt nar hon upptackte KidsZone :)
forsta kommentaren : hur ska vi kunna fa en blund inatt med denna lyxen ?

 
luftgropar och ett skakigt flygplan framkallar dodsangest hos anna. hanna daremot, lugn som en filbunke!

 
med jetlaggade kroppar begav vi oss ut i sydneys uteliv, kvallens betyg?! val godkant!
ackligt vin, men hur braa kanns det inte att glida forbi koerna (tack vare att asa o johanna jobbar dar) och slippa en entre pa 35 dollar TVA ganger ? kvallen avslutades med falafelkebab dar vi letade efter 'a beautiful view', men vi fick noja oss med en trottoarkant.

 
ikvall bjods det pa gratis bbq har pa hostelet, bakad potatis och kott - och grillad kangru. smaken? seg och inte alls sarskilt god. smakade lite leveraktigt, men gratis .. ja det ar ju alltid .. gott ?
 tacka vet vi laxpasta, sushi eller kottfarssas &spaghetti ..

 
fya tjejer i ett litet rum, det blir stokigt. valdigt stokigt.. imorse hade vi en valbehovlig storstadning..
vi far se hur lange det haller sig rent .. en timme om vi har tur...

 
andra dagens parkhang i solsken och vi fortsatte pa samma spar idag igen :)

RUNDA OM FOTTERNA I SYDNEY

andra dagen i sydney och det kanns ... battre ! dagen borjade dock med en otrolig jetlag som verkligen inte ville ge med sig. vi sov (med avbrott for frukost) till klockan ett och var fortfarande som klubbade salar. darefter tvingade vi oss sjalva att bege oss ut pa stan och inforskaffa lite 'nodvandigheter' (skor till anna och kofta till hanna) men detta var dock pa tok for jobbigt for oss sa vi at sushi och solade (jo det finns faktiskt lite sol har med .. :) i hyde park. darefter vilade vi lite till och at sedan tacos ihop (gott, detta har vi saaaknat!) med asa och johanna. nu har de dock akt ivag och jobbat, sa nu sitter vi har och pimplar vin i vantan pa att de ska hamta upp oss och vi ska bege oss ut i sydneys nattliv :)

imorgon kommer bilder. sa lange; GLAAAAAAAAAAAD PASK ! vi tanker pa er dar hemma.
forresten; var ar vara paskagg ? har ni inte skickat hit nagra ?

Sydney

Efter en laaang och skumpig resa landade vi imorse i Sydney.
Nar vi kom mottes vi av 'kyla' (far man lov att kalla 20 grader for kallt?f) och motte upp Annas kompis Asa & hennes van Johanna pa Great Aussie Backpackers, dar vi i en vecka framover ska dela rum.
Men vi maste erkanna... VI SAKNAR THAILAND ! Allt som har med Thailand att gora .. Sa pass mycket att vi nyss gick och at middag pa en thairestaurang har bredvid. Pad Thai & Fried Rice :) Det var minst tre ganger sa dyrt, men sa var ocksa portionerna tre ganger storre, sa vi ska inte klaga !

Just nu kanner vi oss lite nedstamda, for skillnaderna fran Thailand ar enorma, och det liknar ... Sverige sa mycket.. Det ar kallare, mycket dyrare och valdigt stort . Men vi vet om att vi ar personer som tar tid pa sig att kanna sig in och trivas, sa vi tror att Australien har stor potential att bli en andra favorit :) Thailand ligger oss just nu lite for varmt om hjartat ...

sista dagen i thailand

nu har vi varit intensiva shoppare i tva dagar och vi vill inte se en affar mer. iallafall inte en affar med torgklader och bambusouvenirer. nu ser vi fram emot Sydneys utbud, med lite nya freshy klader :) vi var sa fruktansvart lessa pa MBK att vi undrade hur vi skulle kunna fordriva tiden. hur gor man det i Bangkok utan att stota pa torgklader & bambusouvenirer ? vi diskuterade bio, massage, cafe innan vi bestamde oss for att trotsa var okvinnliga sida, och darmed stryka en punkt fran var 100-lista. Vi har numera akrylnaglar, och vi har nog aldrig varit sa har kvinnliga nagonsin. men vi trivs med det :)

for ovrigt fullkomligt oser regnet ner, likasa asknedslagen & blixtarna, som duggar tatt.
sa det kanns ganska bra att vi om 6 timmar sitter pa flyget till Sydney, men det ar inte enbart med latta kanslor vi lamnar Thailand, vi fullkomligt alskar detta land & allt som hor dartill. men det finns mer kvar att upptacka for framtida resor : )

PHI PHI'S

huvudpersoner: Anna, Hanna, Andreas & Markus
fiasko: sommartider heeejheeej .. ehh ? (formodligen storsta fiaskot i phiphis historia)
vader: mycket mycket regn !
ord: FRESHY ! & inteee okeeej
bristvara: somn
fiende: myggen & sanden
lat: don't look back in anger
gonattsang(er): allt med bruce springsteen
siffra: 33 ! (skandaal, markus!)
bortforklaring: "When you eat.. and get sick .. like uuuh"& ´it must be something in the air"
skratt: raggaegrannen Dan
ackligaste: sattet hanna trycker in en varrulle i munnen klockan tre pa natten
skador: var har vi inte skadat oss ?
uppgradering: sarongbytet (for var del)
degradering: sarongbytet (for killarnas del)
felsagning: 'Basshunter .. han har ju downs syndrom" (citat signerat Markus. ratt svar: tourettes syndrom)
dryck: kaffe pa morgonen, vatten under dagen, och discodricka .. ehh.. resten av dygnet.
godaste: Unni's kyckling & pasta. Anna var nara att borja grata gladjetarar!
snabbaste: Anna & Hanna pa att gora sig iordning
deal: nattdopp (genomfordes!)
skonsjungande: Andreas
tatuering: Somebody told me over ryggen (Hanna)
spel: Yatzy, Big 2 & Pyramiden
lek: Jag har aldrig
fusk: Sa fort tillfalle ges
fragvisaste: Hanna speedar om Anna med hastlangder !
Intressantaste person: Maxi-Lars (Pappa du ar guld vard !)
missupfattning: Trastock i rumpan (Trasmak i rumpan)
hemlighet: Vi har nog inga hemligheter kvar langre .. ?!
staderska: Markus (tack for hjalpen!)
diskussionsamne: Namn
djur: Kobran
shopping: Svart klanning till Anna & nya solglasogon till Hanna
seriosaste: i n g e n t i n g
Don Juan: LillThaien som krop upp i Hannas kna.
boende: Trangt !!!
jobbigaste granne: Det maste nog ha varit vi ..
naivaste: ´imorgon gar vi upp klockan tio och aker till Bamboo Island"Optimist, javisst!
slagsmal: Pa scenen (nej, kara foraldrar vi var inte inblandade!)
klokaste: Att halla ut gratisbucketen vi fick av en kille.
stackare: Vara levrar
hapnadsvackande: Ol ar ju gott!
drink: White Russian
traningspass: trapporna upp till viewpoint
forolampning: "Du later ju som en man!"(till anna)
forsvinnande: Annas dialekt, efter denna kommentar
VAD ? : Chiliasas. Aska.
forsprang: 30 steg i huvudet + 1 ar fore i aldersraknande (Hanna star for bada)
namn: Gunnar
vinst: 300 baht for vara "lanade" bocker !
projekt 1: Romanen om tuktukchaffisen Gunnar
projekt 2: Infora en vaderstation i Skelleftea
fraga: - Anna, har du en pase?
reunion: sommar 2009

Det mesta har ovan ar formodligen valdigt internt mellan oss fyra. Men ar det nagot specifikt ni vill veta sa kan vi ju kora tusen fragor. Nagot vi ar riktigt bra pa numera.




Vadret

Madelene, tyvarr stammer vaderprognoserna. Vi har nog inte haft en enda dag i thailand utan regn, men tidigare har det mestadels regnat korta perioder under natterna. Nu daremot regnar det mest hela tiden och overallt.
Men det ar ganska skont, och formodligen valbehovligt for det mesta har.

Nu ar vi i Bangkok, och ar pa vag till MBK. Dock stallde skyfallet till det och vi har blivit sittandes under ett litet skjul innan vi kan ta oss harifran. Ikvall kommer en laaaaaaaaaang uppdatering om de senaste dagarna.
Mycket freshy dagar, for ovrigt :P

no more pensionarsliv !

allt festande vi valt bort till fordel for yatzy och cornetto, tog vi igen igar. och tredubbelt dartill. minst.
vi behover nog inte saga mer. men kul hade vi !

nar vi kom igar blev vi dock ganska besvikna. regnet fullkomligt oste ner och det var inga glada miner. men efter att ha bekantat oss med vara grannar, tva killar fran vanersborg, taggade vi till och det var vart det. phi phi ar verkligen festens paradis, vilket vi fick erfara igar (och tyvarr idag med :P) andreas o marcus ar tva superskona killar, sa jakla bra att vi imorse overvagde att flytta spara pengar & dela pa ett rum.  men nar vi aterkom till sinnets fulla bruk, insag vi nog att vi behover tva rum. en 140 sang pa 4 personer och ingen yta att rora sig pa, kan bli lite val trangt.
anna kopte forresten en ny svart klanning igar. haha.



ikvall fortsatter vi i samma spar, och hanna har lovat att sjunga Sommartider med det lokala bandet. hjalp !

RSS 2.0